سردار سلیمانی
امام خامنه ای:
تشییع میلیونی شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در عراق و ایران، اولین سیلی سخت به آمریکایی‌ها بود اما سیلی سخت‌تر «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» و «اخراج امریکا از منطقه» است.


در راستای گسترش همکاری‌های صهیونیستی – سعودی، رسانه‌ها از طرح احداث خط آهن سراسری که سرزمین اشغالی را به عربستان سعودی ارتباط می‌دهد و فروش سهام آرامکو به بانک‌های صهیونیستی خبر دادند.

 

به گزارش بصیرت به نقل از مشرق، پایگاه خبری آمریکایی «دیسدنت فویس» با انتشار گزارشی به روابط رژیم صهیونیستی با عربستان سعودی پرداخته و به این نکته اشاره می‌ کند که مناسبات ریاض – تل آویو در ابعاد مختلفی انعکاس می یابد. از یک سو، اسرائیل خود را دموکراسی در حال رشد و پیشرفتی در منطقه ملاحظه می کند و در آن سو عربستان سعودی نیز خود را رهبر جهان عرب تلقی می کند.

از سوی دیگر، خصوصیاتی چون وحشی گری، نژاد پرستی و تبعیض نژادی، چشم داشت های توسعه طلبانه و استعماری و حمایت از تروریسم و اشاعه آن در سراسر منطقه خصوصیات مشترک هر دو طرف است که موجب می شود، هر دو آنها ضمن پیوستن به محور آمریکا به متحد طبیعی و اولیه این کشور مبدل شوند.

«دیسدنت فویس» در ادامه گزارش خود، به مقاله ای اشاره می کند که مرکز مطالعات سیاسی خاورمیانه تحت عنوان «نامه سرگشاده یک جوان عربستانی به شاهزاده محمد بن سلمان» منتشر کرده و در آن نویسنده از جانشین ولی عهد عربستان سعودی صراحتا می خواهد، برای مقابله با تهدید ایران «نازی» با «اسرائیل» متحد شود.

این درخواست پس از آن مطرح شد که مسئولان سعودی از جمله «سعود الفیصل»، وزیر خارجه سابق این کشور اظهاراتی مبنی بر «ضرورت عادی سازی روابط با رژیم عبری» داشت، با این حال این تصریحات علنی از سوی برخی از طیف های جوامع عربی پدیده ای نسبتا جدید شمرده می شود.


 

در واقع رژیم های عربی مانند عربستان سعودی می دانند، کلید بقای آنها سر فرود آوردن در برابر آمریکاست و هم پیمانی با اسرائیل سیطره منطقه ای آنها را البته با مشروعیت کمتر تحکیم می کند، اما نباید ظاهر امر را نادیده بگیرند و خود را مدافع قضیه فلسطینی جلوه دهند. در این راستا، شاهزاده «ترکی بن فیصل»، سفیر اسبق عربستان در واشنگتن در اجلاس «دافوس» ضمن معرفی خود به عنوان خدمتگزار غرب، از قدرت تلفیق اموال یهود با هوش و ذکاوت اعراب سخن می گوید.

این ابراز تمایل نزدیکی به رژیم اسرائیل موجب شده تا مقامات مسئول اسرائیلی نیز موضوع نزدیکی به هم پیمانان منطقه ای از جمله عربستان سعودی را با جدیت بیشتر مورد بررسی و دستاویز این نزدیکی را خطر «ایران» برای کشورهای منطقه قرار دهند.

به این ترتیب، ایران به عامل مشترکی بین عربستان سعودی و اسرائیل تبدیل می شود تا با متمرکز کردن افکار عمومی جامعه بین المللی روی تهدید ایران و مطرح کردن ادعاهایی نظیر ارتباط تهران با القاعده و دیگر گروه های تروریستی منطقه، حقایق جاری پشت پرده وقایع منطقه ای و بین المللی مانند حوادث ۱۱ سپتامبر و دست داشتن عربستان در این حوادث و یا حمایت سعودی ها از گروه های تروریستی تکفیری و اشاعه تروریسم در منطقه را از نگاه ها مخفی نگه دارند.

به همین دلیل است که با وجود فعالیت گسترده گروه های تروریستی تکفیری در منطقه و حضور این گروه ها از جمله داعش و جبهه النصره در نزدیکی مرزهای جنوبی سرزمین اشغالی، رژیم صهیونیستی از بابت آنها آسوده خاطر نشان می دهد و حتی از آنها حمایت لجستیکی به عمل آورده و مجروحان این گروه ها را در بیمارستان های خود تحت درمان قرار می دهد.

شکل گیری مجموعه ای از اهداف مشترک بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی که در راس آنها، هم پیمانی با آمریکا و دشمنی با ایران قرار دارد، موجب ایجاد شبکه ای از همکاری های سری و محرمانه بین دو طرف شده که این روزها روند علنی و آشکاری به خود گرفته است.

 

احداث شبکه راه آهن

جدیدترین نمونه همکاری علنی و آشکار دو جانبه بین عربستان سعودی و رژیم صهیونیستی اظهارات «سلمان بن عبد العزیز آل سعود»، شاه سعودی در نشست اخیر اتحادیه عرب در اردن، مبنی بر احداث شبکه راه آهن سراسری است که سرزمین اشغالی را با عبور از خاک اردن به عربستان سعودی و دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس ارتباط دهد.

پیشتر «اسرائیل کاتس»، وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی از طرح احداث خط آهن سراسری که سرزمین اشغالی را به کشورهای عربی ارتباط دهد، سخن گفته و تصریح کرده بود که این طرح را به «جیسون گرنبلت»، فرستاده ویژه دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا به خاورمیانه پیشنهاد داده و از وی خواسته بود، اردن و عربستان سعودی با اجرای این طرح ترغیب کند.

در این راستا، گرنبلت این طرح را هنگام سفر محمد بن سلمان به واشنگتن به او ارائه داده و خواستار موافقت وی با اجرای آن شده بود. منابع خبری تاکید می کنند، پس از اظهارات شاه سعودی در نشست اردن درباره اجرای این طرح، تلاش هایی جدی از سوی برخی از کشورهای عربی برای فراهم کردن مقدمات اجرای آن آغاز شده و در این چارچوب از نشست سه جانبه وزرای راه و ارتباطات اردن، عربستان و اسرائیل در امان، پایتخت اردن با هدف بررسی و ارزیابی راه های اجرای این طرح با مشارکت دیگر کشورهای عربی خبر می دهند.

وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی بر طرح پیشنهادی خود نام «خط آهن صلح منطقه ای» را نهاده و به موجب آن، این خط آهن از بندر «حیفا» در کرانه دریای مدیترانه آغاز و پس از عبور از پل «شیخ حسین» و شهر «اربد» در شمال اردن به بندر «دمام» در عربستان سعودی و از آنجا به دیگر کشورهای عربی حوزه خلیج فارس مرتبط می شود.

این خط آهن دارای کارکردی باربری و مسافربری است و به گفته کاتس در رشد اقتصادی اردن، تشکیلات خود گردان فلسطینی و اسرائیل نقش مهمی ایفا می کند. وزیر ارتباطات رژیم صهیونیستی همچنین مدعی شده، دونالد ترامپ از این طرح استقبال کرده و اجرای آن نیازمند حمایت و پشتیبانی بین المللی نیست، بلکه صرفا سرمایه گذاری شرکت های خصوصی جهت اجرای آن کافی  نشان می دهد، به ویژه آنکه این طرح، طرحی سرمایه گذاری با سوددهی قابل اطمینان شمرده می شود.

فروش سهام آرامکو به بانک‌ های صهیونیستی

اما در ادامه روند عادی سازی روابط و گسترش مناسبات سعودی – صهیونیستی و در راستای اجرای طرح چشم انداز توسعه عربستان سعودی موسوم به «عربستان ۲۰۳۰ » که توسط جانشین ولی عهد عربستان در سال ۲۰۱۵ میلادی ارائه شده بود، رسانه های عربی از فروش بخشی از سهام بزرگ ترین شرکت نفتی عربستان موسوم به «آرامکو» به سهامداران صهیونیستی خبر می دهند.

بر اساس اعلام این رسانه ها، محمد بن سلمان اقدام به فروش بخشی از سهام شرکت نفتی آرامکو به دو بانک نموده که دارای ارتباطی مستقیم با رژیم صهیونیستی و سرمایه گذاران اصلی آنها افسران بازنشسته ارتش رژیم صهیونیستی از جمله «شلومو ینای» است که طی ۳۰ سال خدمتش در ارتش رژیم صهیونیستی مناصب نظامی متعددی را احراز کرده و پیشنهاد «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سال ۲۰۱۰ میلادی جهت ریاست سازمان جاسوسی این رژیم «موساد» را رد کرده بود.




درباره : داعش , رژیم صهیونیستی , وهابیت ,
بازدید : 96
[ پنجشنبه 14 اردیبهشت 1396 ] [ 15:53 ] [ نویسنده : محمد حاتمی ] | نظرات (0)
مطالب متفرقه
نظر بدهید
کد امنیتی رفرش



.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • انیمیشن گلکسی