سردار سلیمانی
امام خامنه ای:
تشییع میلیونی شهید سلیمانی و شهید ابومهدی المهندس در عراق و ایران، اولین سیلی سخت به آمریکایی‌ها بود اما سیلی سخت‌تر «غلبه نرم افزاری بر هیمنه پوچ استکبار» و «اخراج امریکا از منطقه» است.


اندیشکده صهیونیستی در تحلیلی به توسعه توان پهپادی دشمنان رژیم اسرائیل چون حزب‌الله و حماس اشاره کرد و میدان نبرد آینده را بغرنج توصیف نمود.

 

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس اندیشکده صهیونیستی « بگین سادات» در گزارشی با اشاره به افزایش توان پهپادی دشمنان اسرائیل از جمله ایران، حزب‌الله ، حماس  و دیگران نوشت: حزب الله، حماس و دیگر بازیگران غیردولتی هرکدام برنامه‌های پهپادی خود را دارند و در مراحل و سطوح مختلف هرکدام تهدید متفاوتی را نشان می‌دهند.

بگین سادات ادامه داد: امروزه اسرائیل فن آوری برتر جهانی پهپاد را دارد اما دشمنان اسرائیل نیز فعالانه در این مسیر گام بر می‌دارند و تعداد پهپاد‌های آن‌ها در حال افزایش است.

«تل عنبار»، رئیس مرکز تحقیقات فضایی موسسه مطالعات راهبردی هرتزلیا، با اشاره به ظهور دو تهدید درحال توسعه گفت: «در سوریه داعش از هواپیماهای بدون سرنشین تجاری استفاده کرده تا مواد منفجره را روی اهداف بریزد اما حتی از این هواپیماهای بدون سرنشین نیز می‌توان در نقش یک سلاح استفاده کرد.»

عنبار گفت: «اگر هواپیماهای بدون سرنشین تجاری وارد منطقه حفاظت شده شوند، می‌توانند تردد هوایی را مختل کنند. اگر شما در حال اداره فرودگاه بین المللی بن گوریون هستید و ناگهان متوجه شوید  دو یا سه فروند کواد کوپتر فرود می‌آیند، اجازه پرواز یا فرود در آنجا را نخواهید داد.»

عنبار گفت که...

 

دومین سری تهدید‌ها، پهپادهای بالدار، هواپیمای بدون سرنشین بزرگتری هستند که در زرادخانه حماس و حزب الله موجود است . حماس برنامه تولید این نوع پهپادها را در غزه دارد و در حالی‌که  این پهپادها نسبتا ساده هستند اما حماس با قرار دادن سلاح در زیر بال‌های این پهپادها  در حال آزمایش آن‌ها است.

اینبار با اشاره به حزب‌الله لبنان گفت، حزب الله صنعت ساخت هواپیماهای بدون سرنشین  پیشرفته نظامی را از  ایران وارد می‌کند که هزینه های قابل توجهی  را برای توسعه در بردارد. پهپادهای حزب الله شامل موشک‌های هدایت شده می‌شوند که قادرند از چند کیلومتری هدف را نشانه گیرند.

کارشناس اسرائیلی ادامه داد: «آن‌ها در اصل بر فراز لبنان پرواز کرده و به اهدافی در اسرائیل شلیک می‌کنند. حماس نیز در حال دستیابی به این توانایی است. هواپیماهای بدون سرنشین حماس دارای راکتند اما از نوع هدایت شونده نیستند و لازم هم نیست که یک مهندس فوق‌العاده برای بهبود این قابلیت‌ها در خدمت داشته باشید».

«حیم هاویو» رئیس سامانه‌ جنگ الکترونیک در شرکت البیت گفت: «می‌توانیم بگوییم قابلیت‌هایی که در ابتدا برای سازمان‌های بزرگ و ارتش اختصاص داده شده در حال حاضر در خدمت گروه‌های کوچکتر مانند حماس، داعش و دیگران قرار دارد. این گروه‌ها از هواپیماهای بدون سرنشین با کارایی بالا برای جمع آوری اطلاعات و حمله به افراد و خودروها استفاده می‌کنند. »

هاویو  در تحلیل خود گفت: «میدان جنگ آینده به طور فزاینده پیچیده می‌شود. این میدان پر از هواپیمای بدون سرنشین مستقل خواهد شد که برخی از آن‌ها همچون دسته پرندگان توانایی پرواز دارند.»

تل عنبار نیز با هشداری در اینباره گفت در یک درگیری تمام عیار و زمانی که آسمان اسرائیل با موشک‌های دشمن و موشک‌های رهگیر شلوغ شوند در چنین شرایطی آزادی عمل مانور دادن و توانایی اعزام جنگنده «اف-16» به آسمان برای سرنگونی پهپادها مثل همیشه نخواهد بود».




درباره : رژیم صهیونیستی , بصیرت , دشمن , ابتذال ,
بازدید : 65
[ یکشنبه 30 مهر 1396 ] [ 21:36 ] [ نویسنده : محمد حاتمی ] | نظرات (0)
مطالب متفرقه
نظر بدهید
کد امنیتی رفرش



.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • انیمیشن گلکسی